salarisverwerking

Ondernemen is risicovol. Volop bezig met de klant. Daardoor kan de focus op zaken zoals Salarisadministratie of Personeelsadministratie (HR) er soms bij inschieten. Toch zijn dit hele belangrijke aspecten voor uw bedrijf. De werknemers willen immers elke maand een goede salarisstrook en de administrateur wil alle financiële stukken tijdig op het bureau hebben. Een salarisadministrateur in dienst nemen is toch een extra werknemer op de loonlijst, terwijl hier eigenlijk de mogelijkheden niet toe zijn. En toch heeft elk bedrijf dit nodig. Uitbesteding van de salarisverwerking betekent voor elk bedrijf - bij Tridiha Salaris - een kostenbesparing. Naast de kostenbesparing per maand, bent u daarnaast verzekert van professioneel advies op gebied van salarisverwerking. Blijft u up-to-date over de laatste wet- en regelgeving en/of CAO wijzigingen. 

De keuze bestaat uit een 2-tal pakketten. Elk bedrijf heeft zijn eigen werkwijze en wensen. U bepaalt zelf wat u wilt blijven doen en wat u wilt uitbesteden. Daardoor van te voren weten waar u aan toe bent. Om zo niet voor onaangename verassingen te komen staan.  

 

  • Tridiha Vast is uitstekend geschikt voor bedrijven die op maandbasis vrij weinig salarismutaties hebben. 
  • Tridiha Opmaat stelt u samen met ons uw eigen pakket samen. Van complexere pensioenberekeningen, rapportages tot meerdere salarismutaties per maand.

Voor alle pakketten geldt, dat de vaste prijs per medewerker zorgen voor een enorme goedkope en professionele oplossing. 

Voor meer informatie en uitleg over onze pakketten klikt u hieronder voor de tarieven, rekenvoorbeelden of contactformulier.

(HER)STRUCTERING

Op enig moment bent u als bedrijf groot genoeg om uw eigen salarisadministratie in te richten. Vaak ontbreekt dan net de juiste kennis om deze goed in te richten.  Stel samen met ons uw stappenplan op, specifiek ingericht op uw bedrijf. Van het kiezen van de juiste software tot het inrichten van uw administratie. Laat u begeleiden door professionals uit het vak en u bent verzekerd van een goede start. 

Loonadministratie uitbesteden, Salarisadministratiekantoor, Salaris online